Požgaj Grupa izdala je svoj prvi katalog namještaja u kojem je predstavljena nova kolekcija kreveta i pratećeg namještaja. 

Na 80-tak stranica prikazano je osam modela kreveta sa svim važnim detaljima i karakteristikama. Osim kreveta, u katalogu je predstavljen i prateći asortiman – noćni ormarići/stolići, fotelje, taburei i praktične klupe sa spremištem. Također je prikazan izbor materijala za tapeciranje i premaza za drveni namještaj.

Sadržaj i dizajn kataloga potpisuje Požgaj Grupa. Dizajn kataloga je minimalistički, kako bi se u prvom planu istaknuli stilski raznoliki kreveti. Crnom podlogom postignute su jednostavnost i elegancija. Engleska verzija kataloga dostupna je u digitalnom obliku, dok je hrvatska verzija dostupna i kao tiskano izdanje.

Dizajn naših kreveta prilagođen je aktualnim trendovima, a našu novu kolekciju krasi raznolikost. Od kreveta jednostavnih i modernih linija, do onih klasičnih i raskošnih… Vjerujemo da u našoj novoj kolekciji doista postoji model kreveta za svakoga! Međutim, bilo da se radi o tapeciranim krevetima s drvenim okvirom ili krevetima u potpunosti izrađenim od drva, boxspring krevetima ili onima s latoflex podnicom, kvaliteta i udobnost su atributi koji opisuju sve njih, jer udobnost stvara najljepše snove!

Razgledajte naš novi katalog (u podnožju) i pronađite nešto za sebe!