Drvene zidne obloge vizualno će obogatiti svaki prostor te ga učiniti moćnim i toplim.

Zidne obloge izrađene su kvalitetnog masivnog drva te su profilno obrađene na identičan način kao masivni parket (imaju utor i pero). Drvo je sušeno prema važećim normama za masivni parket, stoga su zidne obloge pogodne za postavu u interijere.

Površina dasaka je obrađena ručno, što ih čini visokovrijednim i unikatnim proizvodom. Nauljene su kvalitetnim uljem, a dostupne su u tri različita dezena inspirirana prirodnim tonovima i teksturama: Chich, Melange i Marron

Njihova postava na zid nije komplicirana. Šarafe se na podlogu na način da vijci nisu vidljivi – kroz utor i pero. Preporučujemo da se daske postavljaju vodoravno, počevši od poda prema stropu. Uz strop ostavite barem 5 mm prostora kako biste drvu ostavili mogućnost za “rad” tj. širenje tijekom promjene klimatskih uvjeta (povećana vlaga ljeti). Ukoliko je zid izrađen od kanufa, preporučamo da se na njega prvo prišarafe OSB ploče ili odgovarajuće letvice, a potom na njih zidne obloge (kako bi se originalni zid što manje oštetio).

DOSTUPNE DIMENZIJE:

20 x 140 / 160 / 180 / 200 x 500 – 2200 mm