Ljepljene ploče od drva su visokokvalitetni, prirodni materijal koji će oplemeniti svaki životni prostor, bilo u obliku namještaja, gazišta ili zidnih obloga. Drvo svojom jedinstvenom strukturom unosi dašak prirodne topline i elegancije, a taj efekt dolazi do izražaja osobito kada se kombinira sa ostalim građevinskim materijalima poput stakla, aluminija, cigle i drugima.

Firma POŽGAJ d.o.o. već je 20 godina prepoznata kao jedan od vodećih proizvođača kvalitetnih ljepljenih ploča koje plasira na zahtjevna tržišta zapadno-europskih zemalja, ali i šire diljem svijeta. Dugogodišnje iskustvo rada s drvom u kombinaciji sa visokom razinom kontrole svih ključnih faktora u proizvodnom procesu rezultiraju stabilnom kvalitetom i kontinuiranom raspoloživosti ploča te pouzdanim rokovima isporuke. U proizvodnji koristimo samo najbolju drvnu sirovinu, među kojom se ističe prepoznatljivi slavonski hrast. Proizvodnja i skladištenje ploča vrše se u klimatski kontroliranim uvjetima. Ploče se ljepe korištenjem D3 (širinske i cinkane ploče) i D4 ljepila (troslojne ploče) te su pogodne samo za korištenje u interijerima (smatraju se otpornima na vlagu, ali ne i na vodu).

Naš asortiman ljepljenih drvenih ploča prilagođen je standardnim potrebama tržišta u pogledu vrsta ploča, dimenzija i sortiranja. U našoj ponudi možete pronaći širinski ljepljene, cinkane i troslojne ploče. Osim ploča iz hrasta, koje su najtraženije, također možete odabrati ploče iz drugih vrsta drva, kao što su parena bukva, jasen, europski javor, joha, europska trešnja i američki orah. Uz umjerenija sortiranja, kod većine ponuđenih vrsta drva možete odabrati i karakternija, rustikalnija sortiranja, koja ističu razigranost kroz strukturu i šarolikost boja drva.

Cinkane ploče

Širinske ploče

Troslojne ploče