XXL daske

MORELLO RICCO 

Drveni parket MORELLO RICCO nije impresivan samo svojom veličinom, već i svojim performansama! Ukupnom debljinom od 20 mm predstavlja superiornu alternativu masivnom parketu. Izuzetnoj stabilnosti ovoga parketa najviše pridonosi savršeni balans i ujednačena vlaga između sva 3 poprečno slijepljena sloja.

Detaljnije …

Masivni seljački pod

CASTORO

Masivni seljački pod je tradicionalna vrsta drvene podne obloge većih dimenzija, koja omogućava da osjetite snagu i toplinu drveta u njegovom najprirodnijem obliku. Iako svojim izgledom odaje dojam starinskih podova, površinskom obradom moguće je postići i vrlo moderan izgled. 

Detaljnije …

Troslojni seljački pod

MORELLO OTTIMO

Seljački pod je naziv za parket većih dimenzija kakav se u prošlosti u masivnom obliku nalazio u dvorcima, ali i imućnijim seoskim domaćinstvima. Seljački pod uvijek je bio iskaz bogatstva, a i danas parketi većeg formata pridonose dojmu luksuza. Najbolje dolaze do izražaja u većim prostorijama otvorenog koncepta.

Detaljnije …

Dvoslojni parket 

MULTIPLEX

Dvoslojni parket MULTIPLEX proizvodi se u dimenzijama seljačkog poda, ali je zahvaljujući dvoslojnoj strukturi stabilniji i stoga pogodan za postavu na podno grijanje.

Detaljnije …

Dvoslojni parket

RIBLJA KOST

Parket postavljen u ponavljajućim geometrijskim uzorcima prisutan je stoljećima, a kao trend je ponovno snažno zaživio posljednjih godina te je postao sinonim za vrhunske dizajnerske prostore. Drveni parket RIBLJA KOST naš je odgovor na ovaj trend, a predstavlja dvoslojni parket u inovativnim, suvremenim dimenzijama koji se postavlja u obliku tzv. riblje kosti.

Detaljnije …

Dvoslojni parket

PAVONE

Dvoslojni parket PAVONE proizvodi se u manjem formatu, koji lijepo izgleda i u prostorijama manjih površina.

Detaljnije …

GAZIŠTA

U mogućnosti smo izraditi gazišta od hrasta i površinski ih obraditi na identičan način kao i parket naše proizvodnje. Postavljanje drvenih gazišta i parketa u istovrsnom materijalu povezat će pod i stepenište u jednu cjelinu te tako prostor učiniti vizualno većim i atraktivnijim. 

Detaljnije …