Kao i svakome tko pomaže iskreno i od srca, namjera nam nije koristiti donacije u svrhu samopromocije i reklame. Međutim, priča o našoj posljednjoj donaciji ipak je dospjela u javnost i medije pa se sada smatramo dužnim očitovati o istoj. Duboko suosjećajući s žrtvama niza potresa koji su zadesili područje Banovine, odmah smo odlučili da želimo pomoći i to pokretanjem projekta “5 kuća za 5 obitelji” u sklopu kojeg će Požgaj Grupa izgraditi i darovati pet drvenih kuća za 5 obitelji čiji su domovi srušeni u potresu. Da bi naša donacija što lakše i što transparentnije došla do onih najpotrebitijih, obratili smo se na nekoliko istaknutih adresa sa zamolbom da nam daju svoj prijedlog jedne obitelji kojoj ćemo donirati drvenu kuću.

Drvene kuće općenito su poznate kao zdravije, ugodnije i atraktivnije od ostalih vrsta objekata. Uz dugovječnost, jedna od njihovih glavnih karakteristika je i visok stupanj otpornosti na potrese. Pod brandom Azelija, u sklopu Požgaj Grupe proizvode se i drvene kuće, koje predstavljaju naš najsofisticiraniji proizvod. Požgaj Grupa svakoj će obitelji donirati drvenu prizemnicu površine 50,75 m2, koju ćemo opremiti i osnovnim namještajem iz našeg prodajnog asortimana Versetto (stol, stolice, kreveti i dr.).

Za svaku kuću potrebno je osigurati betonski temelj te ju opremiti dodatnim namještajem (prvenstveno kuhinju i kupaonicu) do stanja dovršenosti “ključ u ruke”. Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane tvrtke i pojedince koji su u mogućnosti pomoći i donirati navedeno da se uključe u ovaj projekt.

Vjerujemo da ćemo ovim projektom za pet obitelji iz Banovine omogućiti lijep završetak i sretan kraj jedne ružne priče 🥰

http://www.azelija.com

Kontakt osoba za informacije o drvenim kućama Azelija: Marko Požgaj, mpozgaj@pozgaj.com, tel. 042/406-630, mob. 098/960-2561.

Kontakt osoba za donatore koji se žele uključiti u ovaj projekt: Ines Ivanković, iivankovic@pozgaj.com, tel. 01/660-8843, mob. 099/613-1393.