POŽGAJ GRUPA je moderna i inovativna grupacija, čija je primarna djelatnost proizvodnja proizvoda od drva. Jedan je od najvećih i najznačajnijih subjekata hrvatske drvne industrije, čija tradicija seže unatrag 40 i više godina. Oko 90% naših gotovih proizvoda izvozimo na više od 25 tržišta diljem Europe i svijeta. Unutar Požgaj Grupe djeluje više poduzeća-članica, a proizvodnja se odvija u 6 pogona na 4 lokacije u Hrvatskoj. U sastavu Požgaj Grupe nalaze se tvornice rezane građe, lamela, lijepljenih ploča, parketa, namještaja i drvenih kuća. Prodaju na domaćem tržištu vršimo preko 4 vlastita prodajno-izložbena salona.

U Požgaj Grupi gradimo korporativnu kulturu koja potiče timski rad, suradnju i kreativnost. Zaposlenike smatramo jednim od ključnih čimbenika našeg uspjeha, rasta i razvoja. Trenutno zapošljavamo više od 500 zaposlenika, a u svrhu daljnjeg širenja uvijek smo u potrazi za iskusnim i odgovornim djelatnicima.

Više informacija o trenutno otvorenim natječajima možete vidjeti klikom na lokaciju radnog mjesta u podnožju ove stranice.

Za sve dodatne informacije o otvorenim natječajima i mogućnosti zapošljavanja u Požgaj Grupi molimo da se obratite našem odjelu ljudskih potencijala.
e-mail: posao@pozgaj.com
Adresa: Požgaj Grupa, Dravska ulica 24, Veliki Bukovec, 42231 Mali Bukovec

Zagrebačka županija

Osječko-baranjska županija

Ličko-senjska županija

Varaždinska županija

Osječko-baranjska županija

Splitsko-dalmatinska županija

Varaždinska županija

Grad Zagreb