Požgaj Grupa izlagala je na 46. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije – AMBIENTA, koji se je održao na Zagrebačkom velesajmu od 9. do 13. listopada 2019. godine. Na štandu površine 50 m2 izložili smo dio namještaja iz kolekcije Versetto, među kojim krevete i stolove iz nove kolekcije koja je trenutno u razvoju. Također smo izložili i parket iz naše standardne ponude masivnih i višeslojnih parketa.

Sa zadovoljstvom možemo reći da je naš štand bio jedan od najzanimljivijih i najposjećenijih na ovogodišnjoj Ambienti! Puno interesa među posjetiteljima štanda pobudili su upravo izloženi noviteti namještaja – krevet od masivnog drva te novi stolovi, koji su, uz prigodni sajamski popust od 20% odmah i prodani. Upravo ovo premijerno izlaganje na Ambienti potvrdilo nam je da bi nova kolekcija namještaja (u razvoju) mogla biti dobro prihvaćena na tržištu!

Na čitavoj površini štanda izložili smo vrlo aktualni uzorak dvoslojnog parketa od hrasta u obliku riblje kosti.

Ukoliko niste imali prilike posjetiti naš štand na Ambienti, našu ponudu uvijek možete razgledati u jednom od naših maloprodajnih salona u Zagrebu, Splitu i Varaždinu, a uskoro otvaramo i salon u Osijeku!

Vaša POŽGAJ GRUPA