XXL daske

MORELLO RICCO

Drveni pod MORELLO RICCO nije impresivan samo svojom veličinom, već i svojim performansama! U potpunosti načinjen od jasena, ukupnom debljinom od 20 mm predstavlja superiornu alternativu masivnom seljačkom podu. Izuzetnoj stabilnosti ovoga parketa najviše pridonosi savršeni balans i ujednačena vlaga između sva 3 poprečno slijepljena sloja.

Detaljnije…

Troslojni seljački pod

MORELLO OTTIMO

Seljački pod je naziv za parket većih dimenzija kakav je u prošlosti u masivnom obliku nalazio u dvorcima, ali i imućnijim seoskim domaćinstvima. Seljački pod uvijek je bio iskaz bogatstva, a i danas parketi većeg formata pridonose dojmu luksuza. Najbolje dolaze do izražaja u većim prostorijama otvorenog koncepta.

Detaljnije...

Dvoslojni parket

RIBLJA KOST

Parket postavljen u ponavljajućim geometrijskim uzorcima prisutan je stoljećima, a kao trend je ponovno snažno zaživio posljednjih godina te je postao sinonim za vrhunske dizajnerske prostore. Drveni parket RIBLJA KOST naš je odgovor na ovaj trend, a predstavlja dvoslojni parket u inovativnim, suvremenim dimenzijama koji se postavlja u obliku tzv. riblje kosti.

Detaljnije ...